Sarphatistraat 111-II
Verkocht € 329.000 K.K.

Print deze pagina Stuur deze pagina door

Zonnig vernieuwbouwd 3 kamerappartement, gelegen op de tweede verdieping en op eigen grond, met een woonoppervlakte van ca. 72 m2.

In de trendy Plantagebuurt, in het mooiste deel van de statige Sarphatistraat, ligt dit gerenoveerde, klassieke appartement. Het gehele pand is recent gesplist in vier appartementsrechten en is in 2004 voorzien van een nieuwe fundering. Conform de NEN-normen is het appartement voorzien van een anhydrietvloer. Alle elektra is Nuon gekeurd en alle kozijnen zijn van hardhout en voorzien van dubbele beglazing. Tevens is de achtergevel in november 2006 opnieuw gevoegd en gereinigd.

Het pand heeft een gemeenschappelijk portaal op de bel-etage; middels de gemeenschappelijke trap komt u op de tweede verdieping bij de eigen entree van het appartement. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de lichte woonkamer met ornamenten plafond en openslaande deuren naar het balkon op het Zuiden. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en is bereikbaar via de woonkamer. De zeer complete badkamer beschikt over een wastafel, douche, ligbad en toilet. Het appartement beschikt tevens over een aparte tweede toilet met fontein. Aan de achterzijde bevindt zich een zeer riante slaapkamer, ook met een ornamenten plafond. De tweede slaap-/werkkamer is ook gelegen aan de achterzijde, hier bevindt zich tevens de was-/c.v.-ruimte.    

Het appartement is gelegen in het centrum vlakbij Artis, het Tropenmuseum en de rivier de Amstel. Er bevinden zich in de directe nabijheid diverse gelegenheden voor de dagelijkse voorzieningen zoals onder meer een boekenzaak, gezellige eethuisjes en een supermarkt.

Vaste projectnotaris:
Notariskantoor Kornelis
Honthorststraat 8
1071 DD  AMSTERDAM

Indeling:

2e verdieping:
Entree met intercom;
Woonkamer met openslaande deuren naar het balkon;
Keuken met diverse inbouwapparatuur;
Badkamer met wastafel, douche, ligbad en toilet;
Toilet met fontein;
Riante slaapkamer aan de achterzijde;
Tweede slaap- /werkkamer aan de achterzijde.

Sarphatistraat 111-II
Sarphatistraat 111-II
Sarphatistraat 111-II
Sarphatistraat 111-II
Sarphatistraat 111-II
Sarphatistraat 111-II
Sarphatistraat 111-II