Nijenburg 9
Verkocht € 225.000 K.K.

Print deze pagina Stuur deze pagina door

Nabij de gewilde Zuidas van Amsterdam, ligt op de 1e verdieping, dit lichte en goed verzorgde voormalig 4-kamer, thans 3-kamerappartement. Het appartement is bereikbaar met een lift en heeft een woonoppervlakte van ca. 85 m² en een berging in de onderbouw.

Het goed verzorgde appartementencomplex heeft de beschikking over een invalide ingang en is tevens gelegen nabij een parkje. Na binnenkomst in de gemeenschappelijke entree is het appartement bereikbaar middels een lift. Op de eerste verdieping is de eigen entree van het appartement. In de gang bevindt zich de garderobe, vanuit de gang komt u in de hal vanwaar u toegang heeft tot alle vertrekken. Aan de voorzijde bevinden zich twee slaapkamers, waarbij er één groter is dan de ander, en een moderne keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer bevindt zich in het midden van het appartement en beschikt over een wastafel en een ligbad. Naast de badkamer bevindt zich een apart toilet met fontein. De ruime en lichte woonkamer met zijkamer, voorheen 4e kamer, heeft over de volle breedte een balkon dat is gelegen op het Westen, waardoor u iedere avond een prachtige zonsondergang heeft. Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van een eiken houten vloer.

In de directe omgeving van het appartement bevinden zich voor de dagelijkse benodigdheden ondermeer diverse winkels, openbaar vervoer en het Amsterdamse Bos. Al met al is het een appartement dat zeer gunstig is gelegen ten opzichte van het centrum van Amsterdam en wel de rust biedt van een groene buitenwijk.
 
De naam Nijenburg is afkomstig van een Nederlands koopvaardijschip van de VOC, welke gebouwd is in 1757 voor de kamer van Hoorn.


Indeling:
Berging in de onderbouw;

1e verdieping:
Entree/hal v.v. intercom;
Twee slaapkamers;
Keuken v.v. diverse inbouwapparatuur;
Badkamer v.v. wastafel en ligbad;
Woonkamer met zijkamer;
Balkon over de volle breedte van het appartement;

Nijenburg 9
Nijenburg 9
Nijenburg 9
Nijenburg 9
Nijenburg 9
Nijenburg 9
Nijenburg 9
Nijenburg 9
Nijenburg 9